Werkwijze

Wij zijn direct toegankelijk. Dit betekent dat u zowel met als zonder verwijzing van een arts bij ons terecht kunt.

Wanneer u zonder verwijzing komt zal er een screening plaatsvinden. Zo kunnen wij uitsluiten dat er geen andere aandoeningen zijn die eerst behandeld moeten worden.

 

Tijdens de intake maken we kennis. Er wordt een uitgebreide anamnese afgenomen, waarmee informatie wordt verzameld over uw persoonlijke situatie, eventuele klachten en vooral uw doelen worden besproken. Samen zullen wij uw voeding doornemen en uw behoeften en wensen bespreken. Met al deze informatie wordt een persoonlijk advies voor u opgesteld. Dit advies ontvangt u binnen een week na de intake. Het advies bestaat uit een samenvatting van het gesprek en een advies op maat.

 

Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt er een vervolgconsult ingepland. Tijdens het vervolgconsult wordt er besproken hoe het gaat met de aanpassingen in uw voedingspatroon. Uw gewicht wordt bijgehouden en waar nodig worden er aanpassingen gedaan in het voedingsadvies. Daarnaast wordt er tijdens de vervolgconsulten dieper ingegaan op onderwerpen als feestjes, etiketten lezen, uiteten gaan en het behouden van uw (nieuwe) leefstijl.

 

Afspraak maken

Prodimed

Diëtistenpraktijk Tamara biedt u de mogelijkheid om af te vallen door middel van de Prodimed methode.

Prodimed is een methode die ontwikkeld is door diëtisten. Het doel: volwassenen op een veilige, correcte en verantwoorde manier naar een gezond eetpatroon begeleiden. De maaltijden zijn koolhydraatarm, rijk aan eiwitten en aangevuld met de benodigde vitaminen en mineralen.

Prodimed bestaat uit verschillende fasen. Samen met de diëtist worden de doelen besproken en wordt er gekeken in welke fase de cliënt start.

 

Wilt u meer informatie over Prodimed, de methode of wilt u direct starten. Neem dan contact met ons op.

©  - Diëtistenpraktijk Tamara - Nederland